Slotbijeenkomst Dorpsdialoog Driehuis

Slotbijeenkomst Dorpsdialoog Driehuis
RTV Seaport / PR

Op dinsdag 18 mei om 19.30 uur vindt de laatste bijeenkomst van de Dorpsdialoog Driehuis plaats. Deze online bijeenkomst is de laatste in een serie gesprekken tussen de gemeente en de inwoners van Driehuis over toekomstplannen. In de laatste sessie wordt de Nota van Uitgangspunten Driehuis gepresenteerd.

Driehuis staat voor een aantal grote uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het overgaan naar andere vormen van energie, de toename van het aantal woningen, toenemende drukte en het behoud van het groene karakter. Daarom wordt de Dorpsdialoog Driehuis georganiseerd. Dit is een serie gesprekken tussen de gemeente en haar inwoners over de toekomst van Driehuis. Aanstaande dinsdag 18 mei vindt voorlopig de laatste bijeenkomst plaats.

Tijdens deze digitale bijeenkomst wordt het slotstuk van de Dorpsdialoog gepresenteerd: de Nota van Uitgangspunten Driehuis. Op basis hiervan vindt het gesprek plaats met de inwoners over de randvoorwaarden, uitgangspunten en wensen voor de toekomst van Driehuis.

U kunt zich tot 18 mei 12.00 uur voor deze bijeenkomst aanmelden via www.samenspelvelsen.nl (onder tabblad Projecten bij Dorpsdialoog Driehuis).

Let op! Na het aanmelden ontvangt u nog geen e-mail met bevestiging. Uw aanmelding wordt wel geregistreerd. U ontvangt op de dag van de bijeenkomst een aanmeldlink per e-mail om deel te nemen aan de Zoom-sessie.