Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Kamperen bij Schoonenberg

Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Kamperen bij Schoonenberg

De programmareeks “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion. Bekijk hier de derde aflevering.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de verborgen verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In de derde aflevering gaat het trio naar camping Schoonenberg in Velsen-Zuid. Daar halen ze alles uit de kast voor een heerlijke vakantie. Ze zetten de tent op, kletsen met de buren, zorgen voor wat entertainment en genieten van een maaltje gekookt op het kookstelletje.

Elke zondagavond is er een nieuwe aflevering te zien om 20:00 via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490), via rtvseaport.nl, en via het Youtube kanaal.