Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Kitesurfen met windkracht 10

Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer – Kitesurfen met windkracht 10

De programmareeks “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” wordt gemaakt door Coby Bos, André Castricum en Roel Philips. Het trio werkt al jaren samen in het theater als Second Opinion. Bekijk hier de tweede aflevering.

Met een scheutje humor, positiviteit en plezier gaan de drie verslaggevers bij verschillende Velsense initiatieven langs. Op spontane wijze halen zij de verborgen verhalen en personen achter deze initiatieven en organisaties naar boven.

In de tweede aflevering gaat het trio naar het IJmuider strand. Ze trotseren windkracht 10 en spreken kite surfer Gillion Goveia. Hij praat hen bij over de kneepjes van het vak en legt uit waarom kite surfen zo’n bevrijdende sport is.

Elke zondagavond is er een nieuwe aflevering te zien om 20:00 via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490), via rtvseaport.nl, en via het Youtube kanaal.