TV programma IJmuidense Theatergroep Second Opinion

TV programma IJmuidense Theatergroep Second Opinion

De theatergroep Second Opinion verzorgt al ruim tien jaar gezellige theateravondjes in hun kleine IJmuidense huistheater. Verder leverde het trio hilarische bijdragen aan evenementen in de regio.  

Vanwege de Coronamaatregelen is de groep, die bestaat uit Roel Philips, Coby Bos en André Castricum, gestart met een programmareeks op de lokale televisie RTV Seaport. De eerste uitzending van de programmareeks  “Wat dat aan gaat en al dat soort dingen meer” was afgelopen zondag 2 mei te zien.

In bijgaand geluidsfragment vertelt André Castricum over de zoektocht naar mensen die iets heel bijzonders doen en die een rol in een volgende aflevering kunnen spelen. Kent u bijzondere mensen? Ideeën kunnen gemaild worden naar nieuws@rtvseaport.nl

Elke zondagavond is er een nieuwe aflevering te zien om 20:00 via RTV Seaport (Ziggo kanaal 37; KPN kanaal 1490), via rtvseaport.nl, en via het Youtube kanaal. Op 9 mei wordt de tweede aflevering vertoond. Daarin gaat het trio het strand op tijdens een sterke storm en spreken daar kite surfer Gillion Goveia.

 Het fragment was onderdeel van radioprogramma Home Alone. Dit live radioprogramma is elke dinsdag van 14:00 – 16:00 te volgen op de RTV Seaport radiozender of via rtvseaport.nl/live-radio.