IJmond Autisme Loket geopend

IJmond Autisme Loket geopend
©aangeleverd

Begin april opende het IJmond Autisme Loket zijn deuren. In een ongedwongen setting kunnen hier vragen gesteld worden die te maken hebben met autisme. In aanwezigheid van een ervaringsdeskundige en een medewerker van de deelnemende organisaties kunnen onderwerpen over onderwijs, wonen, werk, etc. aangekaart worden, waarna er samen gezocht wordt naar passende antwoorden.

Het IJmonds Autisme Loket valt te bezoeken in de even weken van 13.00 tot 15.00 uur in het MEE & de Wering kantoor aan de Laan van Assumburg 97 te Heemskerk. De eerstvolgende dag van het loket is op 22 april.

In verband met de Coronamaatregelen een bezoek aan het loket graag vooraf aanmelden. U kunt hiervoor contact opnemen met MEE & de Wering consulent Karin Bakker via k.bakker@meewering.nl of 088 – 0075 000.