Nieuwe website Citymarketing Velsen

Nieuwe website Citymarketing Velsen
©aangeleverd

Alle informatie over wonen, werken en recreëren in Velsen is nu op één plek te vinden op IJmuiden.nl.; de nieuwe website van Citymarketing Velsen. Omdat steeds meer mensen online op zoek gaan naar informatie over een stad of gemeente werd besloten de toeristische website IJmuiden Rauw aan Zee en de website van Citymarketing Velsen | .IJmuiden samen te voegen.

De website maakt duidelijk dat de gemeente Velsen, met IJmuiden als kloppend hart, veel meer te bieden heeft dan veel mensen denken. Van brede stranden tot uitgestrekte duingebieden. Van ruige havens tot bosrijke buitenplaatsen. En van groene recreatiegebieden tot fijne plekken om te winkelen en lekker te eten.

Met de lancering van de website is ook een nieuwe database in gebruik genomen waardoor Velsense evenementen zichtbaar zijn op websites van andere destinatie- en citymarketingorganisaties. De belangrijkste toeristische attracties zijn terug te vinden op de interactieve plattegrond. Uiteraard zijn alle teksten geactualiseerd en zijn er nieuwe foto’s geplaatst. Het toeristische gedeelte van de website is drietalig: Nederland, Duits en Engels.