AUDIO – Frisse kleuren voor heren dit voorjaar

AUDIO – Frisse kleuren voor heren dit voorjaar
Patrick van Keulen

Zeker na tweede sluiting van de winkels half december was het zo vlak voor de kerstdagen even doorbijten. Zo ook voor Patrick van Keulen van de gelijknamige herenzaak aan de Lange Nieuwstraat in IJmuiden. Hij vertelt in het radioprogramma Home Alone hoe hij het afgelopen jaar beleefd heeft.

Maar de lente is gestart en de zomer staat voor de deur. Daardoor hebben mensen weer zin in nieuwe kleding soms ook vanwege de aangekomen coronakilo’s. Over de collectie vertelt Patrick dat er weer kleur in de nieuwe collectie is gebracht zoals mintgroen en kobaltblauw en dat de bermuda en chino-pantalon blijvertjes zijn.

In bijgaand geluidsfragment is het hele interview met Patrick van Keulen te beluisteren.