AUDIO – Dromen over één vindplaats in Velsen voor culturele activiteiten

AUDIO – Dromen over één vindplaats in Velsen voor culturele activiteiten
©aangeleverd

In het tweede uur van het radioprogramma Home Alone afgelopen dinsdag kwam de nieuwe directeur van de Bibliotheek Velsen en Kunstform aan het woord. Maarten van Dongen, ruim een maand aan de slag in Velsen, vertelt over zijn ambities voor deze functie.  

Behalve dat hij al jaren werkt in het sociale domein is hij fervent lezer en bezocht Maarten in zijn jeugd de Theaterschool en als aanvulling hierop danste hij bij de voormalige Dansstudio Velsen. Hij gaat er alles aan doen om zijn droom werkelijkheid te laten worden, dat er over vijf jaar in Velsen één vindplaats is voor alle culturele activiteiten

Het hele interview met Maarten van Dongen is te beluisteren via bijgaand geluidsfragment.