Apollo Hotel IJmuiden gaat door als Leonardo Hotel

Apollo Hotel IJmuiden gaat door als  Leonardo Hotel
© RTV Seaport / PR

Apollo Hotel IJmuiden Seaport Beach gaat verder onder het Europese merk van de Fattal Hotel Group en wijzigt haar naam naar Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach. De nieuwe naam moet helpen met het op de kaart zetten van het hotel op internationaal niveau.

Vanaf 24 maart kleuren de rode letters van Leonardo Hotels bij de jachthaven van IJmuiden en gaat het voormalig Apollo Hotel officieel verder onder een nieuwe naam. De nieuwe naam moet helpen met het op de kaart zetten op internationaal niveau. General Manager Ivo Kranendonk reageert enthousiast over de samenwerking: “Met dit sterke Europese merk op de gevel verwachten wij deze zomer niet alleen een aantrekkelijk vakantieadres te worden voor Nederlandse gasten, maar zeker ook voor onze Duitse buren. Een mooie eerste stap om, samen met lokale ondernemers, IJmuiden internationaal nog beter op de kaart te gaan zetten!”.

De naamswijziging van het Leonardo Hotel IJmuiden is één van de vele projecten van Fattal Hotel Group in de Benelux. Met de naamswijziging van het Leonardo Hotel IJmuiden Seaport Beach vergroot Fattal Hotel Group de naamsbekendheid van Leonardo Hotels in Nederland en bestaat het portfolio vanaf april 2021 uit 6 Leonardo Hotels met +1.650 kamers.