Veel rookontwikkeling bij woningbrand

Veel rookontwikkeling bij woningbrand
© Nieuwsfoto.nl / Laurens Bosch

Santpoort-Zuid – Bij een woning aan de Bloemendaalsestraatweg is woensdagochtend brand ontstaan. Rond 11:45 uur zag de buurman rook en waarschuwde de brandweer. De brand is ontstaan in de kelder van het hoekhuis, nadat laswerkzaamheden zijn uitgevoerd. Door de hitte van het lasapparaat is de brand waarschijnlijk ontstaan.

Door de brand is flinke rookontwikkeling ontstaan. Het hele huis stond vol rook. De brandweer heeft het vuur gedoofd. Bij de brand is niemand gewond geraakt. Stichting Salvage is ter plaatse gekomen om schadebeperkende maatregelen te nemen.

In verband met de inzet van de hulpdiensten was een deel van de Bloemendaalsestraatweg afgesloten.

Tekst en Foto Nieuwsfoto.nl