Vaccinatielocatie IJmuiden opent 12 april

Vaccinatielocatie IJmuiden opent 12 april

De GGD Kennemerland heeft bekend gemaakt dat de vaccinatielocatie aan de Dokweg in IJmuiden op 12 april zal openen. Inwoners die uitgenodigd worden om een vaccinatieafspraak te maken, kunnen dat vanaf nu ook doen bij de nieuwe locatie.

Het voormalige tenniscentrum aan de Dokweg in IJmuiden wordt omgebouwd tot de vaccinatie locatie. Vanaf 12 april zal deze elke dag geopend zijn voor het geven van vaccinaties. Dit kan enkel op uitnodiging.

Daarnaast is de mobiele testbus extra beschikbaar gemaakt in Velsen. Het gaat om een bus die verschillende locaties af gaat en waar mensen coronatesten kunnen laten afnemen. De testbus staat op dinsdagen en vrijdagen op het parkeerterrein van het Telstar stadion op de Minister van Houtenlaan in Velsen-Zuid. De testbus is speciaal voor mensen die niet met de auto naar een teststraat kunnen komen en is een aanvulling op de teststraten. Meer informatie over de testbus vind je op de website van GGD Kennemerland .