Busjes van de OIG-IHD gaan de weg weer op

Busjes van de OIG-IHD gaan de weg weer op
©aangeleverd

Vanaf maandag 22 maart start de Stichting OID-IHD weer met personenvervoer. Deze stichting verzorgt al meer dan 50 jaar vervoer voor inwoners van de gemeente Velsen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Na overleg van het bestuur en het raadplegen van de medewerkers heeft OIG-IHD besloten om de dagdienst te herstarten.

Inwoners die ingeschreven staan als gast en van het vervoer gebruik willen maken kunnen voor een reservering van een rit vanaf vrijdag 19 maart elke werkdag bellen tussen 8:30-11:00 uur naar telefoonnummer: 0255-515133.

In verband met de Coronamaatregelen kunnen ritten gemaakt worden van slechts 1 passagier tegelijk, waarbij het dragen van een mondkapje verplicht is.