Eerste stoeptegel ‘Hier begint de Zee’ gelegd bij Pieter Vermeulen Museum

Eerste stoeptegel ‘Hier begint de Zee’ gelegd bij Pieter Vermeulen Museum
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Ook in Velsen vindt zaterdag 20 maar de landelijke opschoondag plaats. In aanloop naar deze activiteit plaatste wethouder  Bram Diepstraten woensdag 17 maart de eerste tegel met de tekst ‘Hier begint de Zee. Niets ingooien a.u.b.’ bij het Pieter Vermeulen Museum.

De Rotary Club Velsen doet zaterdag mee en ontwikkelde de stoeptegel samen met het Hoogheemraadschap Rijnland. In bijgaande video legt de wethouder uit wat de tekst op de tegel betekent. Els de Roo voorzitter van de Rotaryclub Velsen overhandigt een tegel aan de directeur van het Pieter Vermeulen Museum en Ineke van Steensel bestuurslid van het Hoogheemraadschap Rijnland plaatst een tegel bij de Jan Campertschool.