VIDEO – Gezinnen en jongeren actief op stormbaan

VIDEO – Gezinnen en jongeren actief op stormbaan

Sportloket Velsen had zaterdag en zondag drie grote opblaastoestellen opgebouwd voor een sportieve activiteit in Coronatijd waar gezinnen en jongeren aan deel konden nemen. De deelnemers duikelden en klommen dat het lieve lust was op de wipe-out en de stormbanen van 15 meter en  23 meter lang.

Vanwege de Coronamaatregelen was het noodzakelijk vooraf te reserveren. Er was dus beperkte mogelijkheid tot deelname. Jammer dat een aantal mensen zich wel aanmeldt maar niet komt opdagen. Maar er was een wachtlijst dus werden mensen die daar op stonden snel gebeld en konden zij de toestellen alsnog bestormen.

In bijgaande video ziet u interviews met de organisatie en deelnemers een impressie van de activiteit