Vaccinatielocatie bij tenniscentrum Dokweg IJmuiden opent in april

Vaccinatielocatie bij tenniscentrum Dokweg IJmuiden opent in april
Het tenniscentrum in IJmuiden waar de vaccinatielocatie komt © Google Streetview

De GGD bereidt zich voor om vanaf mei anderhalf miljoen vaccinaties per week te zetten, zo meldt mediapartner NH Nieuws. Het aantal priklocaties zal flink worden uitgebreid, ook IJmuiden en Uitgeest krijgen een eigen priklocatie. De locatie in IJmuiden is inmiddels bekend, zo laat woordvoerder Harm Groustra aan NH Nieuws weten. Deze komt bij het tenniscentrum aan de Dokweg.

Volgens verwachting zal de nieuwe locatie begin april openen. Dat geldt ook voor de locatie in Uitgeest, hoewel de definitieve plek daar nog niet bekend is. Dit hangt af van de vergunningen, laat Groustra weten. Op maandag 15 maart zal de grote priklocatie in Beverwijk haar deuren openen. Deze komt op parkeerterrein P0 van De Bazaar.

Ook in de rest van de regio Kennemerland komen er twee vaccinatie locaties bij. In Haarlem heropent aanstaande vrijdag een locatie in het Kennemer sportcenter. De priklocatie in Zandvoort gaat op 29 maart open, dit wordt een mobiele locatie op het braakliggende terrein naast Tolweg 10, aldus Groustra.