Kaartverkoop inmiddels in volle gang: “Alleen nog wachten op groen licht”

Kaartverkoop inmiddels in volle gang: “Alleen nog wachten op groen licht”
© RTV Seaport / Ton van Steijn

De organisatoren van Dance Valley en Dutch Valley zijn positief gestemd en gaan uit van een droomscenario. Met in hun achterhoofd de ontwikkelingen op het gebied van testevenementen, vaccins en sneltest, start de organisatie vandaag voor beide festivals de kaartverkoop.

De toekomst wat betreft een mogelijke versoepeling voor grote festivals deze zomer blijft vooralsnog onzeker. Desondanks gelooft UDC Events, de organisatie achter Dance Valley en Dutch Valley festival in Velsen-Zuid, in een zomer met festivals. 

Hoewel de officiële ‘go’ nog even op zich zal laten wachten, is de organisatie vandaag alvast begonnen met de voorverkoop. Omdat veel van de plannen voor 2020 zijn doorgeschoven naar aankomende zomer, hebben ze dit keer minder voorbereidingstijd nodig en kunnen zij zodra ze groen licht krijgen snel schakelen, zo laat de organisatie weten. “We geloven oprecht dat we dit jaar al onze fans weer mogen verwelkomen in onze prachtige vallei”, aldus een woordvoerder.

“Kaartjes die vorig jaar zijn gekocht, zijn nog steeds geldig,” aldus een woordvoerder van UDC Events.

Dance Valley en Dutch Valley staan dit jaar gepland voor 14 en 15 augustus in Velsen-Zuid. Hoewel de organisatie verwacht dat het doorgaat, houden ze ook rekening met een minder positieve uitkomst. “Mocht het toch niet doorgaan, dan kunnen mensen hun aanbetaling gewoon terugkrijgen”, aldus de woordvoerder van UDC Events. “En kaartjes die vorig jaar al zijn gekocht, zijn dit jaar uiteraard nog steeds geldig.”

Tekst: NHnieuws.nl