Werkzaamheden kruisingen Langemaad en Zon Bastion

Werkzaamheden kruisingen Langemaad en Zon Bastion
© RTV Seaport / PR

De werkzaamheden aan de rotonde bij het Zon Bastion in Velserbroek starten vanwege het winterse weer een week later dan gepland, zo meldt de gemeente Velsen. Maandag 22 februari aannemer begint De Bie Infra BV met werkzaamheden. Het doel is om het fiets- en voetpad bij de rotonde veiliger te maken. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 26 maart.

Tijdens de werkzaamheden worden de wegen omgeleid. Ook de buslijnen van Connexxion zullen een aangepaste route gaan volgen. Kijk voor actuele reisinformatie hierover op connexxion.nl. De aannemer De Bie treft verkeersmaatregelen getroffen en zet verkeersregelaars in om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren.

© RTV Seaport / PR