Ondergrondse vuilcontainers in Zeewijk eventueel met camera’s

Ondergrondse vuilcontainers in Zeewijk eventueel met camera’s
©RTV Seaport/Ton van Steijn

Het wijkplatform Zee- en Duinwijk heeft samen met de gemeente en de eigenaar van het winkelcentrum een nieuwe locatie gevonden voor ondergrondse vuilcontainers. Drie jaar geleden zijn de vuilcontainers bovengronds geplaatst op de hoek Doornberglaan en Spinnekoplaan. Omdat deze locatie meer en meer als dumpplaats voor grof vuil wordt gebruikt is in gezamenlijk overleg een locatie aangewezen waar ondergrondse containers moeten komen. Deze optie ligt aan de Schiplaan in de groenstrook tussen de uitrit van de nieuwe ondergrondse garage en de uitrit van de locatie voor lossen van vrachtwagens voor winkeliers.

De voorzitter van het wijkplatform Alex van der Molen hoopt dat, doordat het volume van de containers veel groter is, de overlast na plaatsing tot het verleden behoort en gaat bij de gemeente pleiten voor het plaatsen van camera’s bij de nieuwe locatie.

%d bloggers liken dit: