TV uitzending ‘Corona Live Sessie’ met burgemeester Dales

TV uitzending ‘Corona Live Sessie’ met burgemeester Dales
foto aangeleverd

Burgemeester Dales ging gisteren vrijdag 12 februari via Facebook en YouTube weer rechtstreek in gesprek met inwoners tijdens een ‘Corona Live Sessie’ waarin behalve de actualiteit rond Corona het onderwerp vaccinatie centraal stond. Presentator Friso Huizinga ging hierover in gesprek met de burgemeester en Milly Haverkort, internist-infectioloog bij de GGD Kennemerland. Opnames van dit vraaggesprek zijn te zien op zaterdag en zondagmiddag om 16.30 uur op het televisiekanaal van deze omroep Ziggo 37, KPN 1490 en via live TV op deze website.

Door corona is het voor burgemeester Frank Dales helaas niet mogelijk om fysiek, rechtstreeks met inwoners te spreken. Daarom is gemeente Velsen voorjaar 2020 begonnen met ‘Corona Live Sessies’ waarbij inwoners online met hem in gesprek kunnen. Via het Facebook kanaal van de gemeente kunnen inwoners niet alleen kijken en luisteren, maar ook rechtstreeks vragen stellen die deels in de uitzending aan bod komen. De vragen die niet ‘live’ beantwoord kunnen worden, worden later beantwoord door het webteam van de gemeente.