BTAC Solutions winnaar IJmond Duurzaam Award 2021

BTAC Solutions winnaar IJmond Duurzaam Award 2021
foto aangeleverd

Het IJmuidense bedrijf BTAC Solutions heeft donderdag de IJmond Duurzaam Award 2021 gewonnen. De jury had keuze uit drie genomineerden. Als tweede eindigde Crown van Gelder en derde werd Patina Dakdenkers uit Beverwijk.  

“Geweldig, ongelooflijk gaaf!” Willem Jonkman is trots dat hij zich de winnaar van de IJmond Duurzaam Award 2021 mag noemen. “Hij komt midden in de zaak te staan. En ik hoop dat andere ondernemers met me in gesprek willen, ik sta er open voor. Alles wat we aan verduurzaming kunnen doen, is een stap die we nemen.”

BTAC Solutions werd als winnaar gekozen vanwege het idealisme van Willem Jonkman, zijn motivatie om voor de toekomstige generaties te verduurzamen en zijn bevlogenheid. Ook de innovaties waarbij hij zijn eigen warmtepomp heeft gebouwd en warmte uit zijn machines gebruikt om het pand te verwarmen, spraken erg aan.

De uitreiking vond plaats tijdens de digitale startconferentie van het project Upcycle Your Waste voor initiatieven op gebied van verduurzaming.