Ook Stadsschouwburg Velsen droomt de zaal weer vol

Ook Stadsschouwburg Velsen droomt de zaal weer vol
© Stadsschouwburg Velsen

Er is een landelijke campagne gestart over de belofte van een lege theaterzaal waarin de magie van wat straks weer kan en mag sluimert. Ook de Stadsschouwburg Velsen ondersteunt de actie en kijkt uit naar het moment waarop de zalen weer gevuld zullen zijn. Jacob Bron van de Stadsschouwburg Velsen legt uit hoe de campagne tot stand is gekomen.

Verder kijkt hij uit naar het theaterweekend met filmregistraties van beroemde musicals die zodra het mag een weekend lang te zien zijn in de Stadsschouwburg Velsen. Bron kijkt naar de toekomst met nieuwe plannen in dromen die uitkomen en samen met de gemeente werkt aan toekomstbestendige schouwburg.

Luister hier het geluidsfragment.