Hoe nu verder met de bouwplannen in Driehuis?

Hoe nu verder met de bouwplannen in Driehuis?
© RTV Seaport / Sjoerd Dekker

Vorige week dinsdagavond 26 januari vond digitaal de vierde dorpsdialoog plaats voor inwoners van Driehuis met wethouder Dinjens van de gemeente Velsen. Voorzitter van het wijkcomité vertelt hoe de avond verlopen is.

Ab Kraaijeveld vertelt in bijgaand geluidsfragment over de stand van zaken van de bouwplannen en het opstellen startdocumenten. Zo wordt het verhuizen van RKVV Velsen benoemd, het bouwen rondom het Missiehuis, en de plannen rondom het Kinderhuis. Tijdens de dialoog werd ook de uitslag van de in december gehouden enquête besproken. Daar kwamen bijna 500 reacties op.

Verder noemt hij dat er een extra dorpsdialoog zal komen. Omdat het verkeersonderzoek nog niet is afgerond, zullen de eindresultaten daarvan op 15 maart besproken worden.

%d bloggers liken dit: