Kent u een jongere die een lintje verdient?

Kent u een jongere die een lintje verdient?
Foto RTV Seaport/PR

Met het jeugdlintje onderscheidt de gemeente Velsen jongeren die zich inzetten voor de gemeenschap. Kent u een jongere die een lintje verdient? Het jeugdlintje is een speciale onderscheiding voor jongeren uit Velsen. Het is een blijk van waardering voor de jeugd tot 18 jaar die een voorbeeld vormt voor anderen. Tot 21 maart kunnen jongeren voorgedragen worden.  

Jongeren kunnen een jeugdlintje krijgen als zij een voorbeeld zijn voor anderen. Denk aan inzet voor andere mensen, natuur of cultuur. Jongeren die al langere tijd vrijwilligerswerk doen, opkomen voor iemand anders bij pesten, zinloos geweld of alcohol- en/of drugsgebruik. Maar ook jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

U kunt een jongere voordragen door het aanmeldformulier in te vullen en vóór 21 maart 2021 digitaal te verzenden. Meer informatie en het aanmeldformulier kunt u vinden op www.velsen.nl/producten/jeugdlintje. De jeugdlintjes worden uitgereikt op 26 april 2021 tijdens de lintjesregen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kabinetszaken 0255-567200 of mailen naar kabinetszaken@velsen.nl