Winterkost in Velsen-Noord

Winterkost in Velsen-Noord
©RTV Seaport / PR

Normaliter was de dinsdagavond een vaste avond waarop inwoners uit Velsen-Noord mee konden eten in het Wijkcentrum de Stek. De maaltijd werd gekookt door vrijwilligers van het Sociaal Wijkteam. Naast een lekkere maaltijd, bracht de avond een stukje gezelligheid mee. Gezien coronamaatregelen is dat nu al een tijdje niet meer mogelijk. Het sociaal wijkteam biedt vanaf februari opnieuw maaltijden aan, voortaan kunnen ze afgehaald worden.

Inwoners uit Velsen-Noord kunnen vanaf februari iedere dinsdag tussen 16.00 en 18.00 uur een warme verse maaltijd ophalen. Iedere week staat er wat anders op het menu. In de maand februari is het menu als volgt: andijviestamp met een gehakbal, zuurkool met worst, macaroni, en hutspot met braadworst. Voor € 3,50 kan de maaltijd bij het wijkcentrum worden opgehaald. Het aanmelden kan tot uiterlijk de vrijdag ervoor door contact op te nemen met Marcel via 06 18924347.

In onderstaand interview met Judith de Ruyter van het Sociaal Wijkteam Velsen-Noord licht zij de actie toe.