Transfer Benamar naar FC Utrecht afgerond

Transfer Benamar naar FC Utrecht afgerond
ยฉ RTV Seaport / Dennis Gouda

Benaissa Benamar is geen speler van Telstar meer. De centrale verdediger is per direct vertrokken naar FC Utrecht en tekent daar voor twee jaar. Andries Jonker reageert op zijn vertrek: “Enorm blij voor hem, van harte gegund.”

TELSTAR-TRAINER ANDRIES JONKER
“Hij heeft zijn eerste doel bereikt”, zegt Jonker tegenย NH Sport. “Ook een heel goed gevoel voor iedereen die er een bijdrage aan heeft geleverd. De club, zijn medespelers, wij als staf: iedereen heeft zijn steentje bijdragen. Een prima gevoel.”

Benamar speelde 41 wedstrijden voor de Witte Leeuwen in twee seizoenen. Hij wist zondag vรณรณr de wedstrijd tegen NEC al dat hij zou vertrekken. “Natuurlijk is dat een aderlating. Hij was een uitstekende speler voor ons. Aan de andere kant: we hebben Berenstein, Korpershoek en Benamar regelmatig moeten missen. In die tijd zijn anderen opgestaan. We gaan eerst eens kijken of we het vanuit eigen gelederen kunnen oplossen.”

Jonker denkt dat FC Utrecht de perfecte club is voor de 23-jarige Benamar. “Dit is een uitstekende stap. Dit is sportief gezien geweldig voor hem. Hij is eraan toe. Hij heeft een kans om te gaan spelen, denk ik. Hij kan zich daar verder ontwikkelen.”

Over de transfersom doen beide clubs geen uitspraken.

Tekst NHnieuws.nl

%d bloggers liken dit: