Burgemeester Dales tevreden over actie inleveren vuurwerk

Burgemeester Dales tevreden over actie inleveren vuurwerk
© Chris Hoppenbrouwer

Burgemeester Frank Dales opende afgelopen maandag de regionale vuurwerkinleveractie voor Velsenaren en inwoners van omliggende gemeenten. De inleveractie is samen met de Omgevingsdienst IJmond, HVC, de politie Noord-Holland, de brandweer en de Veiligheidsregio Kennemerland georganiseerd. Woensdagmiddag om 16.00 uur sloot de actie

In het totaal is er 60 kilo vuurwerk ingeleverd. Omdat het een regionale actie betrof en de actie anoniem was, is het niet mogelijk om aan te geven uit welke gemeente het meeste ingeleverde vuurwerk afkomstig was.

Burgemeester Dales is blij met het resultaat ;“Alles wat is ingeleverd scheelt in de oudejaarsnacht. We hebben als gemeente maatregelen genomen om de jaarwisseling zo rustig mogelijk te laten verlopen en ik heb alle vertrouwen in onze inwoners om er een mooie rustige oudejaarsnacht van te maken.”