Throwback kerstvoorstelling Danceworks

Throwback kerstvoorstelling Danceworks

In 2020 zijn er veel voorstellingen en shows afgelast dankzij de coronamaatregelen. Zo ook de eindvoorstelling van Danceworks Velsen. Daarom werken Danceworks Velsen en Seaport samen om toch een kerstvoorstelling te presenteren. Op de Eerste Kerstdag wordt om 14:00 de volledige kerstshow van 2018 live gebracht via Youtube.

Het gaat om de kerstshow van 2018 ‘Hoe de Winch de Kerst stal’. De show is een interpretatie van het beroemde gedicht van Dr. Seuss over de boze groene buurman van het kersterige dorpje Hoe-town. De show vormt de eindvoorstelling van 2018 en de leerlingen van Danceworks Velsen tonen hier hun beste dans uitvoeringen. Danceworks Velsen is een onderdeel van Stichting Kunstform Velsen en biedt dansopleidingen voor verschillende leeftijden.