Bestuurswissel bij Rode Kruis IJmond

Bestuurswissel bij Rode Kruis IJmond
©RTV Seaport/PR

Met bloemen en mooie woorden is afscheid genomen van een aantal bestuursleden van het Rode Kruis IJmond en werden nieuwe bestuursleden hartelijk verwelkomd. Mees Hartvelt, sinds september 2014 voorzitter, heeft het stokje overgedragen aan Hans de Lange, die sinds juli 2019 algemeen bestuurslid is. De Lange heeft de samenwerking tussen de afdelingen Uitgeest en IJmond begeleid.

Naast Mees Hartvelt namen ook Marry Zwaan en Bep Nelis afscheid als bestuurslid. Beiden zaten tot en met 2019 in het bestuur van de afdeling Uitgeest en zijn in 2020 toegetreden tot het bestuur van het Rode Kruis IJmond, dat sinds januari van dit jaar één afdeling met Uitgeest vormt. Door het samengaan met de afdeling IJmond kunnen onderdelen als Noodhulp en Evenementenhulp nu ook in Uitgeest aangeboden worden.