Live-Stream Mantelzorger in Coronatijd

Live-Stream Mantelzorger in Coronatijd
Foto: Alzheimer Nederland

Op Woensdag 16 december 2020 organiseert Alzheimer-Nederland afdeling Midden-Kennemerland een Live- Stream trefpunt met als onderwerp “Mantelzorger in Coronatijd”. Normaliter organiseert de afdeling Midden-Kennemerland van Alzheimer Nederland 18 keer per jaar een Alzheimer Trefpunt voor mantelzorgers, dementerenden, professionals en andere belangstellenden. Zij praten dan onder leiding van een gespreksleider over een thema.

Door corona zijn fysieke trefpunten helaas niet mogelijk. Daarom organiseert Afdeling Midden-Kennemerland een live – stream waar gespreksleider Marelle Overste in gesprek gaat met mantelzorgers over wat het betekent in coronatijd mantelzorger te zijn.

De live-stream start om 16.30 uur en is te volgen door te klikken op de link op de site van de afdeling:
www.alzheimer-nederland.nl/midden-kennemerland. Vragen kunnen gesteld worden door te bellen met het nummer van de afdeling: 06 519 426 84