Donderdag 17 december herhaling radioprogramma Home Alone

Donderdag 17 december herhaling radioprogramma Home Alone
© RTV Seaport

Helaas was dinsdagmiddag 15 december door een storing het live-radioprogramma Home Alone,  gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs niet te horen. Het programma wordt donderdag 17 december herhaald tussen 10 en 12 uur en is terug te luisteren via bijgaande link.

De eerste persoon waarmee gebeld werd was Gerardo Eijbersen van de VVV Kennemerland die vertelde hoe zijn komende vijf weken eruit gaan zien nu alle musea theaters etc. gesloten zijn.

Vervolgens werd gebeld met Charlotte Meijer-Masteling over de afgelaste kerstviering die zij in samenwerking met basisschool de Toermalijn in Driehuis organiseerde. De bedoeling was om het kerstverhaal uit te beelden met lichtjes en echte schapen voor de Engelmunduskerk in Driehuis. Gelukkig hebben de kinderen wel een bezoek aan de bewoners van het verzorgingshuis Huis ter Hagen kunnen brengen.

Het tweede uur werd gebeld met Henk Wieleman van het bestuur van de Harddraverijvereniging Santpoort en omstreken over het bijschrijven van de Kortebaan Santpoort op de inventarisatielijst Immaterieel Erfgoed. Hij vertelde wat dat betekent voor de toekomst van de Kortebaan Santpoort.

Als laatste werd gebeld met de voorzitter van voetbalvereniging RKVV Velsen over de mogelijke verhuizing van Driehuis naar het terrein tegenover tuincentrum Welkoop in Santpoort. Hij vertelt over de voortgang van deze plannen.