Dance- en Dutch Valley hoopvol over festivalzomer

Dance- en Dutch Valley hoopvol over festivalzomer
©RTV Seaport

UDC Events, de organisatie achter Dance Valley en Dutch Valley festival, laat zich niet uit het veld slaan door het huidige verbod op grootschalige evenementen. De organisatie is hoopvol over de toekomst nu de ontwikkelingen op het gebied van vaccins en sneltests steeds harder gaan. Hoewel niemand kan voorspellen hoe de festivalzomer er volgend jaar uit zal zien, geeft UDC haar bezoekers alvast de gelegenheid om kosteloos een kaartje voor volgend jaar te reserveren.  

‘We merken via social media plaatsen dat onze achterban ontzettend veel zin heeft om weer een feestje te vieren’, aldus de woordvoerder van het festival. UDC gelooft dat er in korte tijd veel kan veranderen. ‘We zijn uiteraard niet blind voor de realiteit en op dit moment is er natuurlijk niet veel mogelijk op evenementengebied, maar de wereld kan er over negen maanden heel anders uitzien. We geloven absoluut niet dat je in dit stadium de festivalzomer van volgend jaar al kan afschrijven.’

Dankzij ervaring en capabele partners heeft het festival er vertrouwen in dat ze in staat zijn om Dance Valley op kortere termijn dan normaal, en op hetzelfde niveau, te produceren. ‘We kunnen de plannen voor 2020 grotendeels door schuiven naar volgend jaar. Dit scheelt enorm in de voorbereidingstijd.’

UDC is mede daarom hoopvol over de toekomst. ‘Omdat we geloven in festivalzomer 2021 willen we onze bezoekers iets geven om naar uit te kijken. Zij kunnen nu kosteloos en zonder verplichting vast hun ticket voor volgend jaar reserveren. We gaan ervan uit dat wanneer er weer groen licht komt voor de festivals iedereen staat te springen om snel een kaartje in huis te hebben.’  

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf donderdag 10 (Dance Valley) en 11 (Dutch Valley) december kosteloos inschrijven voor een ticket op de websites van de festivals (www.dancevalley.com en www.dutchvalleyfestival.nl).