De Grote Kerstshow geannuleerd

De Grote Kerstshow geannuleerd
© RTV Seaport/PR

De Grote Kerstshow 2020: Dromen van een Jutter‘ van KOEL Creative Productions zou van vrijdag 11 tot en met zondag 13 december acht maal vertoond worden in de Stadsschouwburg Velsen.

Op donderdag 10 december werd vlak voor de generale repetitie bekend dat één van de cast leden positief testte op het coronavirus. Tijdens een repetitie op dinsdag is dit cast lid in contact geweest met de andere castleden, uiteraard op 1,5 meter. Hoewel iedereen op veilige afstand van elkaar is gebleven, wordt geen enkel risico genomen voor bezoekers, medewerkers en cast. De directies van de Stadsschouwburg en KOEL hebben daarom besloten alle voorstellingen te annuleren. De gehele cast & crew zijn inmiddels in quarantaine gegaan. Dit betekent helaas dat er dit jaar geen Grote Kerstshow zal plaatsvinden in december. Op een later moment zal worden onderzocht of een aantal voorstellingen alsnog in januari 2021 kunnen worden gespeeld.