Zorghelden in het zonnetje

Zorghelden in het zonnetje
©RTV Seaport/PR

Medewerkers in zorg en welzijn hebben dit jaar een extra bijzonder en zwaar jaar gehad. Hun werk ziet er drastisch anders uit, zo ook tijdens de feestdagen. Daarom maakt Ik Zorg het voor iedereen mogelijk een persoonlijke videoboodschap te maken op en deze te versturen naar zijn of haar zorgheld.

Iedereen kent wel iemand die werkt in bijvoorbeeld de jeugdzorg, ziekenhuiszorg, kraamzorg, thuiszorg of sociaal werk. Via trots.ontdekdezorg.nl kan iedereen zijn held uit zorg en welzijn verrassen met een persoonlijke video met feestelijke animatie. De video maak je in een paar eenvoudige stappen en kun je vervolgens zelf delen via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of Whatsapp. Zo streeft Ik Zorg ernaar dat zoveel mogelijk medewerkers uit zorg en welzijn een liefdevolle video krijgen in december.

De video’s kunnen gemaakt worden op trots.ontdekdezorg.nl. Bijvoorbeeld om iemand te bedanken, te laten weten hoe trots je op diegene bent, of om iemand die dit jaar voor het eerst tijdens de feestdagen in zorg en welzijn werkt extra fijne dagen te wensen.

De campagne Ik Zorg is een samenwerking van werknemers- en werkgeversorganisaties, branche- en beroepsverenigingen in de sector zorg en welzijn en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De campagne is onderdeel van een brede aanpak om te zorgen voor voldoende medewerkers die goed zijn toegerust voor en tevreden zijn met het belangrijke werk dat zij doen. Kijk voor meer informatie op ontdekdezorg.nl