Toekomst Driehuis aan bod in derde Dorpsdialoog

Toekomst Driehuis aan bod in derde Dorpsdialoog
© RTV Seaport/PR

Driehuis staat voor een aantal grote uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het overgaan naar andere vormen van energie, de toename van het aantal woningen, toenemende drukte en het behoud van het groene karakter. Daarom wordt de Dorpsdialoog Driehuis georganiseerd. Dit is een serie gesprekken tussen de gemeente en haar inwoners over de toekomst van Driehuis.

Op 7 december vind de derde bijeenkomst in de serie Dorpsdialoog Driehuis plaats in online setting. Deze avond zal het gesprek gaan over de zorgen die er zijn en zal er gepresenteerd worden welke opgaven er zijn. Daarnaast worden er een aantal kernwaarden concreet gemaakt.

De laatste bijeenkomst vond ook in online setting plaats in begin juli. Vooraf werd er een informatiekrant gepubliceerd, waarop bewoners via deze bijeenkomst reacties konden geven en vragen konden stellen. 1 tot en met 23 december loopt er tevens een enquête die in Driehuis verspreid wordt.

In januari worden de resultaten uit deze derde bijeenkomst gebruikt om maatregelen en acties te bespreken.

U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst op 7 december via samenspelvelsen.nl