Uitslag fotowedstrijd Herfstig Velsen

Uitslag fotowedstrijd Herfstig Velsen
©Fenny Ruiten

De Gemeente Velsen vroeg inwoners hun mooiste natuurfoto in te sturen waarop de herfst in Velsen te zien is. Dat leverde in totaal 53 inzendingen op met geweldige foto’s. Natuurfotograaf Ronald van Wijk en wethouder groen Sebastian Dinjens kozen de winnende foto’s uit tien geselecteerde foto’s die kans maakten op een cadeaubon.

De gedeelde derde prijs is voor Ronald van Mansum en Machiel Kraaij en de tweede prijs voor Ruud Okker. De winnares van de fotowedstrijd Herfstig Velsen is Fenny Ruiten. Zij maakte een prachtige foto in de Heerenduinen. Naast de cadeaubon krijgt ze een mooie uitvergroting van haar foto.

De tien genomineerde foto’s zijn te bezichtigen tot en met 20 december in het Raadhuis voor de Kunst, Torenstraat 7 in Oud-Velsen.