Geen informatieavond nieuwe Zeesluis

Geen informatieavond nieuwe Zeesluis
©Topview Fotografie

Vanwege de huidige coronamaatregelen organiseert Rijkswaterstaat dit jaar geen informatieavond over de bouw van de nieuwe zeesluis in IJmuiden. Vanaf 2016 houdt Rijkswaterstaat samen met gemeente Velsen en aannemersconsortium OpenIJ jaarlijks een informatieavond om iedereen die geïnteresseerd is in de bouw van de nieuwe zeesluis bij te praten over de vorderingen van de aanleg.

Dit jaar dus geen informatieavond, maar zijn alle werkzaamheden te volgen via de Facebookpagina (facebook.com/RijkswaterstaatNieuweZeesluisIJmuiden), de projectpagina op de website (rijkswaterstaat.nl/zeesluisijmuiden) en de nieuwsbrief die vier keer per jaar verzonden wordt door Rijkswaterstaat (aanmelden kan via de gele knop op de projectpagina).