Met subsidie zonnepanelen

Met subsidie zonnepanelen
© Gemeente Velsen

Heeft u al zonnepanelen geplaatst op uw bedrijfsdak door gebruik te maken van de SDE++ subsidie vanuit de Rijksoverheid? Zo niet, Vereniging GreenBiz IJmond kan u samen met bureau Over Morgen helpen bij de realisatie van een zonnestroominstallatie op uw dak.

De adviseurs bieden u het volgende aan:
– Een dakscan waarbij de mogelijkheden voor het aantal zonnepanelen en het verdienmodel wordt onderzocht. Daarbij geldt dat u de beschikking dient te hebben over een grootverbruikersaansluiting en een dak waar minstens 60 panelen op kunnen worden geplaatst (15 kWp);
– Het aanvragen van de SDE++ subsidie op uw naam. De openstelling van de subsidieregeling loopt van 24 november t/m 17 december.

Meer informatie op: overmorgen.nl/verzilveruwdak/