Terugluisteren Home Alone 17 november

Terugluisteren Home Alone 17 november
© RTV Seaport

Dinsdagmiddag 17 november was het live-radioprogramma Home Alone,  gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs te horen. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen. 

Tijdens het eerste uur  kwam als eerste Gerardo Eijbersen van de VVV aan het woord. Met de hopelijk verruimende Coronamaatregelen die vanavond gemeld worden komt hij hopelijk volgende week met een uitgebreide lijst met te bezoeken musea en theaters.

Vervolgens een inspirerend gesprek met de fanatieke Telstarfan Wim Adrichem, die een vermakelijk boek met mooie anekdotes over zijn club heeft geschreven

Als laatste het eerste uur werd gebeld met Erwin van Liemd, aanvankelijk directeur van het Science Center Brak en het Pieter Vermeulenmuseum. Omdat de stekker uit Brak is getrokken vertelt Erwin over de uitdaging om voor het Pieter Vermeulen nieuw onderdak te vinden en de daarbij behorende geldstromen en fondsen.

Het tweede uur kwam Debby Thyssen aan de telefoon. Als eigenaar van de lingeriezaak Lengérique in Santpoort is zij een actie gestart voor  de voedselbank Velsen. Van iedere tegoedbon die klanten in december kopen  gaat vijf euro naar de voedselbank Velsen.

Als laatste werd gebeld met Friso Huizinga over de toekomstplannen van Citymarketing Velsen. Tot zijn tevredenheid is Citymarketing ontkomen aan de bezuinigingen van 6,5 miljoen euro die de gemeente moet nemen. Friso vertelt over de toekomstplannen van Citymarketing Velsen.

Het programma Home Alone wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is terug te luisteren via bijgaande link