Straatverlichting krijgt nieuw systeem

Straatverlichting krijgt nieuw systeem
©RTV Seaport

Noord-Holland schakelt de komende weken over op een nieuw systeem dat de straatverlichting flexibel aanstuurt. Zo ook in Velsen. De komende weken test netbeheerder Liander dit nieuwe systeem uit.

Het systeem biedt meer mogelijkheden. Zo kan de straatverlichting in een wijk flexibel eerder aan- of later worden uitgezet. Tijdens de testperiode, die deze week start, kan het zijn dat de straatverlichting op sommige plekken overdag brandt.

Als u overdag in Velsen ergens straatverlichting ziet branden kunt u dit melden via de Slim Melden app op uw telefoon, online via velsen.slimmelden.nl of telefonisch via 0255 567200. Netwerkbeheerder Liander kan vervolgens  het nieuwe systeem sneller overal in Velsen toepassen.