Gratis film voor mantelzorgers

Gratis film voor mantelzorgers
©RTV Seaport/PR

De dag waarop mantelzorgers in Velsen in voorgaande jaren in het zonnetje werden gezet gaat helaas dit jaar vanwege Corona niet door. In samenwerking met de Stadschouwburg Velsen biedt de gemeente Velsen daarom de geregistreerde mantelzorgers in Velsen in de maand november een film aan in het filmtheater, op een zelf gekozen dag en tijdstip.

Al deze mantelzorgers ontvangen binnenkort een brief met hierin een code om een film naar keuze te reserveren.

Bent u nog geen geregistreerde mantelzorger en wilt u volgend jaar ook meedoen aan de dag van de mantelzorg? Mail dan uw  persoonlijke naar Centrum Mantelzorg Socius via infomantelzorg@socius-md.nl. Of registreer uzelf via www.velsen.nl/mantelzorgwaardering en vraag tegelijkertijd de mantelzorgwaardering aan.

Lukt het digitaal niet? Dan kunt u bellen naar 088-8876900.