Tweede druk voor ‘Feest in het Vossenbos’

Tweede druk voor ‘Feest in het Vossenbos’
©RTV Seaport/PR

Ter gelegenheid van het dertig jarig bestaan van het kinderdagverblijf het Vosje werd afgelopen zomer het lokale kinderboek “Feest in het vossenbos’ uitgegeven. De Santpoorter Koen Kuipers heeft samen met Tim Kors en illustrator Eva Toorenent twee jaar aan het geïllustreerde boek, bestemd voor kinderen van drie tot zes jaar, gewerkt.

Omdat de reacties op het boekje enthousiast waren is besloten een tweede druk uit te brengen zowel in het Nederlands als in het Engels. Om dit mogelijk te maken is een Crowdfund actie gestart via www.kickstarter.com/ ‘feest in het vossenbos’. Als tegenprestatie geldt hoe hoger het bedrag hoe hoger de beloning in de vorm van een boek, een gesigneerd boek of een stapel boeken. De actie loopt tot eind oktober.

Als het streefbedrag van 7500 euro gehaald is wordt het boekje in november gedrukt zodat het op tijd is als Sinterklaas- of Kerstcadeau.