Nieuw leven voor Bezorgeninvelsen.nl

Nieuw leven voor Bezorgeninvelsen.nl
©RTV Seaport/PR

De gedeeltelijke lockdown als gevolg van de sterk gestegen coronabesmettingen zorgt ervoor dat de horeca ten minste vier weken dicht moet. Een klap die net als in het voorjaar keihard aankomt. Om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen te verkleinen gaan veel restaurants deze week al over op afhalen of bezorgen. Daarom wordt de website Bezorgeninvelsen.nl nieuw leven in geblazen.

De gemeente Velsen en Citymarketing Velsen |/.IJmuiden steunen hiermee lokale horecaondernemers die voor de tweede keer hard zijn getroffen door de coronacrisis.

Bezorgeninvelsen.nl biedt een overzicht van bijna 100 restaurants, cateraars, traiteurs en cafetaria’s die aan huis bezorgen of waar afgehaald kan worden, gerangschikt op woonplaats. De website verwijst door naar de bedrijven en is dus geen online bestelplatform zoals Thuisbezorgd.nl. Horecaondernemers worden opgeroepen de informatie te controleren en wijzigingen door te geven via citymarketeer@ijmuiden.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

%d bloggers liken dit: