Wijzigingen activiteiten zwembad de Heerenduinen.

Wijzigingen activiteiten zwembad de Heerenduinen.
Foto RTV Seaport/PR

Zwembad de Heerenduinen heeft vanwege de strengere coronaregels besloten om een aantal activiteiten tot 15 november te annuleren. Het gaat om het Therapeutisch zwemmen, Vroege vogel zwemmen en de Aquasporten (Aquavaria, Aquagym, Aquarobic / 55+, Aquabootcamp, Aquajogging en FloatFit).

Voor het recreatieve zwemmen tijdens de herfstvakantie van donderdag 15  t/m zondag 18 oktober moet iedere bezoeker, ook  kinderen, reserveren via www.zwembadvelsen.nl Het toegestane aantal personen per bad is afgeschaald.

Vanaf maandag 19 oktober 2020 is er geen recreatief zwemmen voor een periode van 4 weken. Het banen zwemmen, de particuliere zwemlessen, Baby- en peuterzwemmen, Ouder- en kindzwemmen en Swimming ‘s Cool gaan wel door.

De kleedkamers blijven open voor gebruik maar er kan geen gebruik worden gemaakt van de douches Het Sportcafé De Duinen in het zwembad is gesloten.