Uit heimwee geboren NoWoc ensemble in ‘t Mosterdzaadje

Uit heimwee geboren NoWoc ensemble in ‘t Mosterdzaadje
©RTV Seaport/PR

De musici van het NoWoC Ensemble, wonend en werkend in Nederland, zijn afkomstig uit Hongarije, Estland en Israël. Heimwee naar hun thuisland bracht ze tezamen en dat resulteerde in een samenwerking waarin hun muzikale erfgoed centraal staat. Op vrijdag 9 oktober om 20.00 uur verzorgt NoWoC een concert in ‘t Mosterdzaadje.

De zangeres Johanna Földesi (Hongarije), de fluitiste Liis Lulla -Knape ( Estland) en de blokfluitiste Galit Zadok (Israël) brengen in de unieke combinatie van fluiten, blokfluiten en stem een muzikale universele taal.Het programma bestaat uit composities van Béla Bartók, Naomi Shemer, Miina Härma en eigen werk.

‘t Mosterdzaadje, Kerkweg 29 , Santpoort-Noord 023-5378625 Reserveren: penningmeester@mosterdzaadje.nl of via www.mosterdzaadje.nl