‘IJMUIDEN IN KLARE LIJNEN’ door Eric J. Coolen

‘IJMUIDEN IN KLARE LIJNEN’ door Eric J. Coolen
©RTV Seaport/PR

Met ingang van zaterdag 10 oktober t/m 31 januari 2021 zijn tekeningen te zien van Tekenaar en illustrator Eric J. Coolen in het Zee- en Havenmuseum. Hij heeft ook dit jaar weer het affiche van de week van de industriecultuur ontworpen. In deze week geeft Eric Coolen op zaterdag 10 en zaterdag 17 oktober workshops in het museum.

Met regelmaat verschijnen in de regionale dagbladen zijn tekeningen van bijzondere gebouwen. Zijn stijl is eigen en ‘in klare lijnen’. In de afgelopen jaren heeft Eric ook een aantal bekende gebouwen in IJmuiden vastgelegd, waaronder natuurlijk het markante gebouw van het museum, zoals te zien op de prachtige affiche van de tentoonstelling. .

Er is beperkt plaats voor de workshops en inschrijven kan via de website industriecultuur.nl.