Toeschouwer bij Telstar thuiswedstrijd én een goed doel steunen

Toeschouwer bij Telstar thuiswedstrijd én een goed doel steunen
© RTV Seaport / Dennis Gouda

Door de ontwikkelingen rondom het covid-19 virus is er besloten om de komende periode geen publiek toe te laten in de stadions en bij het amateurvoetbal. De maatregelen treffen Telstar vooralsnog met één thuiswedstrijd welke zonder publiek zal worden gespeeld. Op 10 oktober ontvangt Telstar TOP Oss in Velsen-Zuid.

Vanaf nu start Telstar met virtuele kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. Voor slechts 1,63 euro kunt u een kaartje bemachtigen en bent u toeschouwer van een wedstrijd waar u eigenlijk niet bij mocht zijn.

Met een uitverkocht Telstar stadion hoopt Telstar de spelers een extra boost te geven, maar vooral om hen een steuntje te geven die dat nodig hebben. Bij elke thuiswedstrijd die zonder publiek gespeeld wordt zal er een sociaal doel aan de actie verboden worden. 100% van de opbrengsten zal naar het gekozen goede doel gaan.

Algemeen directeur Pieter de Waard: ‘Samen met Telstar een goed doel steunen is een ideale manier om je warme voetbalhart niet alleen betrokken maar ook onverschrokken te laten zijn.’


Hoe kunt u bijdragen?
Vanaf nu is de verkoop voor deze unieke wedstrijd gestart. Via www.telstarfanshop.nl kunt u zoveel kaarten kopen als u maar wilt voor 1,63 euro per stuk. Naast dat u het goede doel steunt, maakt u ook kans op unieke prijzen. Een gedragen wedstrijdshirt, een Fox Sports goodiepakket, maar ook zullen er vijf supporters worden uitgekozen die digitaal bij de voorbespreking zullen zijn en één supporter neemt zelfs digitaal plaats op de bank tijdens de wedstrijd.