SchaatsLab gevestigd in Santpoort

SchaatsLab gevestigd in Santpoort

Zaterdag 26 september opende de Haarlemse IJsbaan de deuren voor een nieuwe seizoen. Om lekker over het ijs te glijden zijn goed geslepen schaatsen van groot belang. Om je schaatsen in topconditie te brengen kun je deze laten slijpen in het SchaatsLab in het voormalig pand van Bosch Sport Velsen in de Hoofdstraat in Santpoort.

De voormalig bedrijfsleiders van deze schaatsspeciaalzaak Lars Bosch en Jan van der Meulen zijn daar aan de slag gegaan voor schaatsonderhoud, slijpen, ronden, richten en repareren van alle soorten schaatsen en op afspraak voor advies over de aankoop van nieuwe schaatsen.

Schaatsliefhebbers kunnen terecht op donderdag- en vrijdagmiddag van 16.00-19.00 en zaterdag van 12.00 tot 17.00. Op afspraak zijn ook andere dagen mogelijk. Uiteraard gelden tijdens de openingstijden de landelijke Corona richtlijnen dat betekent dat er een beperkt aantal mensen tegelijk in de winkel kan zijn.

Kijk voor meer informatie en het maken van een afspraak op:  www.schaatslab.nl