‘Rondom Beethoven’ in ‘t Mosterdzaadje

‘Rondom Beethoven’ in ‘t Mosterdzaadje
© RTV Seaport / PR

Zondag 27 september om 15.00 uur verzorgt het Rogeri Pianotrio een concert onder de noemer ‘Rondom Beethoven’. Op het programma staan naast het beroemde Geistertrio van Beethoven nog  twee tijdgenoten, Hummel en Haydn.

Het Rogeri pianotrio bestaat uit drie bevlogen musici die hun sporen in de kamermuziek ruimschoots verdiend hebben en elkaar al lang kennen. Het zijn Marjès Benoist – piano, Cobi Berculo – viool en Jaap Sytsma- cello.

Speciaal voor de viering van het Beethoven jaar stelden ze dit programma samen. Door de combinatie met het werk van tijdgenoten, komt het unieke en vooruitstrevende karakter van Beethoven duidelijk naar voren.

Reserveren: penningmeester@mosterdzaadje.nl / 023-5378 625.