Terugluisteren radioprogramma Home Alone 8 september

Terugluisteren radioprogramma Home Alone 8 september
© RTV Seaport

Dinsdagmiddag 8 september was het radioprogramma Home Alone weer te horen. Het programma wordt gemaakt in samenwerking met de Stichting Welzijn Velsen  en wordt gepresenteerd door Theo Koster en Netty Struijs.

Tijdens het eerste uur kwam Fred Schweitzer aan het woord over  hoe het is om in Coronatijd met pensioen te gaan. De directeur van BRAK en het Pieter Vermeulen Museum Erwin van Liempd gaf een toelichting over de toekomst van het nieuwe museum dat binnen afzienbare tijd verreist bij de Jachthaven Seaport Marina. Als laatste kwam tijdens het eerste uur Tiny Scheepers aan het woord, die tot en met 30 september exposeert in het Zee- en Havenmuseum met schilderijen met  ‘noeste’ afbeeldingen.

Het tweede uur kwam als eerste aan de telefoon Piet Paree. Hij gaf een toelichting op zijn open brief aan de gemeenteraad en College van burgemeester en wethouders waarin hij zijn zorgen uitspreekt over de toekomst van het Pieter Vermeulen Museum.

Jacob Bron van de Stadsschouwburg kwam als laatste aan het woord over de ontwikkelingen bij de Stadsschouwburg.  Vanwege de coronamaatregelen is flink gesnoeid in het aanbod van voorstellingen en daardoor  zijn gedwongen ontslagen onvermijdelijk. Jacob vertelde dat de vertoning van films een succes is en dat half oktober bekend wordt gemaakt welke theatervoorstellingen de komende tijd te zien zijn.

Het programma Home Alone wordt herhaald op donderdagmorgen tussen 10 en 12 uur en is terug te luisteren via bijgaande link.