Live radioprogramma Home Alone weer in de lucht

Live radioprogramma Home Alone weer in de lucht
© RTV Seaport

Vanmiddag om 14.00 uur keert het live radioprogramma Home Alone terug radio. De Stichting Welzijn Velsen heeft in april jl. in samenwerking met de lokale omroep het initiatief genomen voor een gezellig informatief programma omdat veel mensen door de coronamaatregelen aan huis zijn gebonden en daardoor soms weinig sociale contacten hebben.

Vanmiddag staat het programma in teken van cultuur. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: Met pensioen gaan in coronatijd; Ontwikkelingen Brak IJmuiden; tentoonstelling Zee- en Havenmuseum en hoe verder met de Stadsschouwburg Velsen. Diverse mensen worden hierover geïnterviewd door de presentatoren Theo Koster en Netty Struijs.

Het programma is te beluisteren via de Ether 107,8 FM Kabel 89,0 MHz
Ziggo: 912 en via deze website.